Friday, April 02, 2010

Health And Physical Education Teachers

Our goal is to provide the latest information about developmentally appropriate physical education programs for children. We dont quit, until our kids are fit!


Year 1


Year 2


Year 3


Year 4


Year 5

5 comments:

dinda.teJa said...

comel anak murid hang che an! MSS camne? ank2 hang ada join x?

AN said...

Tgk la cikgu dia pun comel... tak da yang join MSS la, tak cukup hebat lagi...

khairul said...

u tak pegi Baling ko tengok Sofbol MSSM? masa penutup, i dok sebelah Perak...dok cari gak u..
i dapat naib johan Lelaki 12

AN said...

Pergi la bro, masa penutup tu i dok tangkap gambar kat depan stage tu, then masa dah habis tu i sempat captured gambar team Terengganu lagi, btw congrats for naib johan L12, i sempat tgk game L12 terengganu kat Kg Keda, tapi sekali lalu je...

dinda.teJa said...

heh.. lame xupdate blog bro!

Post a Comment